WEBÁRUHÁZ

Hírek
[origo] Hírcentrum
[origo] Hírcentrum

[origo] Hírcentrum
 • Megvan Macron pártjának jelöltje a párizsi önkormányzati választásra
  Agnes Buzyn francia egészségügyi minisztert jelölte vasárnap Emmanuel Macron államfő pártjának vezetősége Benjamin Griveaux utódának a párizsi főpolgármester-jelöltségre. Alig egy hónappal a francia önkormányzati választások előtt egy interneten közzétett szexvideó miatt kényszerült jelöltváltásra a francia kormánypárt.

 • Monfils megvédte címét Rotterdamban
  A francia Gae:l Monfils nyerte meg a 2,1 millió euró (693 millió forint) összdíjazású rotterdami keménypályás tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két szettben kerekedett a kanadai Felix Auger-Aliassime fölé.

 • Hollik István: Az ellenzék nem örül az elmúlt tíz év sikereinek
  Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója azért fogalmazott úgy, hogy az ellenzék nem örül az elmúlt tíz év sikereinek a Facebook-videójában, mert az ellenzéki pártok sajátosan bírálták Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét - sokszor úgy, hogy azt lehetett feltételezni, mintha előre megírták volna soraikat, vagy mintha nem is figyeltek volna arra, hogy mit mond a miniszterelnök. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke például alufóliás összeesküvés-elméletekről beszélt (nehéz lenne megfejteni, hogy mire gondolt, hacsak nem Soros Györgyöt próbálta védeni), a Jobbik új elnöke szerint pedig a kormány elengedte a dolgozók kezét (mint ismert, a beszéd éppen az ellenkezőjéről szólt). Nézzük tehát Hollik István reakcióját.

 • Lövöldözött egy férfi egy tatabányai lakótelepen
  Elfogott a tatabányai rendőrség egy helyi férfit, aki szombaton napközben lövöldözött gáz-riasztó pisztolyával a városban.

 • Nem nyertek érmet a magyarok a rövidpályás gyorskorcsolya vk-sorozatban
  Huszonhét viadalt követően először nem szerzett érmet a magyar csapat a rövidpályás gyorskorcsolya világkupa-sorozatban.

Copyright © 2020 !. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
 

Szavazások

Ön menyi borravalót ad a szerelőnek?